duminică, 19 noiembrie 2017

Café para llevar / Cafea la pachet



La vida está llena de cambios de dirección y de cruces de caminos, y a veces no sabemos si hemos escogido el correcto. Sin embargo, nunca podemos tener una segunda oportunidad para probar de nuevo ¿O sí?

En el siguiente cortometraje una pareja que rompió su relación hace años se reencuentra en una cafetería de Madrid. Cada uno ha rehecho su vida y han conseguido ser felices... O, al menos, eso dicen...

Café para todos, dirigido por Patricia Font e interpretado por Alejandra Jimenez y David Grao, logró el Premio Goya 2015 para el mejor cortometraje de ficción. Podéis verlo a continuación subtitulado en inglés.
Viata este plina de schimbari de directie si de rascruci, iar uneori nu stim daca am ales drumul corect. Totusi, nu vom avea niciodata o a doua sansa pentru a incerca din nou. Sau da? 

In urmatorul scurtmetraj, un cuplu care s-a despartit in urma cu cativa ani, se reintalneste intr-o cafenea din Madrid. Fiecare si-a refacut viata, reusind sa fie fericit... Sau cel putin asa spun... 


Cafe para todos (Cafea pentru toata lumea), regizat de Patricia Font si in care interpreteaza Alejandra Jimenez si David Grao, a primit Premiul Goya pentru cel mai bun scurtmetraj de fictiune. Il puteti vedea in continuare, subtitrat in engleza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu