joi, 24 mai 2012

Simulatorul de interviuri de angajare in spaniola

Cu simulatorul de interviuri Educastur vei putea sa îţi sporesti sansele de succes la interviurile pentru un loc de munca. Vei gasi diferite interviuri, bazate pe oferte reale. Selecteaza personajul care se potriveste cel mai bine profilului tau si incepe traseul. Vei avea posibilitatea de a realiza mai mult de 25 de interviuri diferite..

Cand selectezi un profil, va trebui sa alegi intre diferitele oferte de locuri de munca si sa stai fata in fata cu un operator de interviu care te va intreba, iar tu va trebui sa alegi raspunsul pe care il crezi cel mai convenabil. In functie de ce alegi, programul iti va spune daca e adecvata sau nu optiunea ta.

Din prima imagine, mascota iti povesteste, audio si textual, ce trebuie sa faci:


 O data alese profilul si oferta de munca dorita, un operator de interviu virtual iti va pune intrebari in legatura cu candidatura ta la post, tot audio si textual:

In cele din urma, va trebui sa alegi raspunsul pe care il crezi adecvat. In urmatorul tablou poti vedea un profil, intrebarea operatorului de interviu (dreapta jos) si cele trei raspunsuri posibile. Dupa alegerea ta, mascota iti va spune opinia ei despre raspunsul tau si te va consilia pentru viitor:


Dupa cum vezi, este vorba de o excelenta oportunitate de a vedea cum este un interviu de angajare in spaniola si de a exersa limba. Metoda de utilizare este foarte intuitiva, asa ca poti incepe exersarea cand doresti, apasand pe urmatorul link:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu