duminică, 6 aprilie 2014

Cocinar una paella / Gatirea unei paella

La paella es seguramente uno de los platos más típicamente españoles. Como sabeis, la base de este rico y famoso plato es el arroz, además de sabrosos tipos de marisco.

A continuación os presentamos un video con la receta para hacer una magnífica paella de mariscos (con subtítulos en español).

¿Te atreves a cocinarla?
Paella este cu siguranța una dintre mancarurile cele mai tipice din Spania. Cum stiti, baza  acestui gustos si faimos fel este orezul, pe langa savuroasele tipuri de fructe de mare.

In continuare, va prezentam un video cu reteta pentru a gati o minunata paella de fructe de mare (cu subtitrare in spaniola).

Indraznesti sa o gatesti?














 Paella de fructe de mare 
(pentru 4 persoane)

-Ardei rosu si verde
-200 gr. de calamari
-300 gr. de midi si scoici
-300 gr. de creveti si homari
-Rosii tocate
-Ustoroi si sofran
-Ulei de masline
-1 litru de supa de peste
-400 gr. de orez





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu