joi, 20 iunie 2013

Pocoyó si prietenii sai

Pocoyó este un serial de animaţie spaniol care are doua sezoane a cate 52 de episoade, fiecare episod avand şapte minute, pe langa un scurtmetraj de cinema si televiziune, doua jocuri video pentru DS si Wii si o lume online numita mundopocoyo.com.

Lumea Pocoyó este o scena 3D, cu un plan alb si fara fond de culori. Intregul serial este creat cu soft-ul Softimage XSI.

Serialul nareaza aventurile unui baietel de varsta prescolara numit Pocoyó, care descopera humea si interactioneaza cu ea. Este insotit de prietenii sai Pato, Elly, Pajaroto si mascota sa, Loula. Fiecare episod este prezentat si condus de o voce in off. In versiunea spaniola, vocea ii apartine lui José María del Río, iar in versiunea pentru America Latina, lui Adal Ramones. In versiunea engleza, insarcinat să prezinte personajele si sa interactioneze cu ele este actorul britanic Stephen Fry. 

Imaginile video cu  Pocoyó reprezinta si o modalitate de interactiune cu spaniola, dupa cum puteti vedea in cele trei episoade de mai jos: “La máquina de colarear el mundo”, “Hora de dormir” si “El baile de Pocoyó”. 

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu