joi, 24 octombrie 2013

Heli, Un film mexican la Cinema Studio din Bucarest (25 octombrie, ora 20.00).

Controversatul Heli va deschide Les Films de Cannes à Bucarest pe 25 octombrie, la Cinema Studio, azi 25 octombrie, ora 20.00.

Heli este un thriller de un realism cutremurător şi printre degete vei vedea cu groază o poveste sumbră. Heli este un băiat din Mexic, care duce o viaţă obişnuită, într-o familie normală. Viaţa lui se schimbă radical după ce sora lui, Estela, se îndrăgosteşte. Ea îşi trăieşte prima ei poveste de dragoste împreună un cadet, Beto, ce vrea să fugă cu ea şi să se căsătorească. Dorind o viaţă mai bună, Beto fură droguri, iar din acel moment, firul poveştii se încâlceşte. Încercarea lor de a-şi îndeplini visul face ca familia Estelei să resimtă consecinţele unui conflict de o violenţă devastatoare.

Într-o lume a drogurilor, a corupţiei şi a cruzimii endemice, Heli, încearcă să îşi ţină familia unită şi o ajută din răsputeri pe sora lui, Estela, să înfrunte traumele resimţite.

Scenele de tortură, violenţă şi nuditate extreme sunt greu de digerat, dar arată realitatea aşa cum este ea.
La controvertida película Heli va a abrir el festival Les Films de Cannes à Bucarest hoy día 25 de octubre, en el Cinema Studio, a las 20.00.

Heli es un thriller de un realismo que pone los pelos de punta y entre los dedos vereis con terror un cuento sombrío. Heli es un chaval de Mexico, que lleva una vida común en una familia normal. Su vida cambia radicalmente después de que su hermana Estela se enamora. Ella vive su primera historia de amor junto a un cadete, Beto, que quiere fugarse con ella para casarse. Deseando una vida mejor, Beto roba unas drogas, y desde aquel momento la historia se pone al rojo vivo. Su intento de cumplir sus sueños hace que la familia de Estela sufra las consecuencias de un conflicto de una violencia devastadora.

En un mundo de drogas, de corrupción  de sufrimiento endémico, Heli intentará mantener a su familia unida y ayudará con todas sus fuerzas a su hermana Estela a enfrentar el trauma sufrido.
Las escenas de tortura, violencia y desnudez extrema son dificiles de digerir, pero muestran la realidad así como es




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu