marți, 4 noiembrie 2014

La caja 507 / Cutia 507 (film spaniol subtitrat)


La Caja 507 es una película española en la que un director de una pequeña sucursal bancaria se convierte, por casualidad, en el protagonista de una historia de corrupcción, mafia y venganza.

Modesto Pardo (Antonio Resines), un hombre sencillo, además de ser víctima de un atraco al banco donde trabaja en la Costa del Sol, descubre por azar en unos documentos guardados en una de las cajas de seguridad, la 507, que el incendio en el que su hija murió unos años atrás fue provocado. Con su mujer en coma y los atracadores en fuga, decide vengarse. Para ello, Modesto se introduce en un mundo de corrupción y especulación donde tendrá que enfrentarse a una banda internacional de mafiosos para la que trabaja Rafael Mazas (José Coronado), un ex policía ambicioso y corrupto. Mónica (Goya Toledo) enamorada de Rafael, le apoyará hasta el ultimo momento, a pesar de la espiral de violencia en la que se ven envueltos para salvar sus vidas y conseguir las claves que todos persiguen. Sin embargo, las ambiciones de todos tendrán consecuencias terribles.


Podeís verla a continuación con subtítulos en rumano:
Cutia 507 este un film spaniol în care directorul unei mici sucursale bancare se transformă, din greșeală, în protagonistul unei povești despre corupție, mafie și răzbunare.

Modesto Pardo (Antonio Resines), un bărbat simplu, pe lângă faptul că a fost victima unui jaf la banca de pe Costa del Sol unde lucra, descoperă din întâmplare, între niște documente păstrate într-una din cutiile de valori, cutia 507, faptul că incendiul în care fiica sa murise cu câșiva ani înainte a fost provocat. Având-o pe soția sa în comă, iar pe atacatori scăpați, decide să se răzbune. Pentru asta, Modesto intră într-o lume coruptă și speculantă unde va trebui să înfrunte o grupare internațională de mafioți pentru care lucrează Rafael Mazas (José Coronado), un fost polițist ambițios și corupt. Mónica (Goya Toledo), îndrăgostită de Rafael, îl va sprijini până în ultimul moment, în ciuda spiralei violente în care se se văd cu toții implicați pentru a-și salva viețile și pentru a obține codurile pe care toți le caută. Totuși, ambițiile tuturor vor avea consecințe teribile.

Puteți vedea filmul în continuare, cu subtitrare în română:
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu