duminică, 17 februarie 2013

Ballet Flamenco de Madrid in Romania


"España Baila Flamenco" este un spectacol de dans al celei  mai cunoscute companii de dansuri spaniole din lume, Ballet Flamenco de Madrid

Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, peste 30 de artisti de notorietate internationala, muzicieni si dansatori, vor putea fi admirati pe scenele de spectacol din Romania in perioada 1-6 aprilie 2013, (in capitala pe 6 aprilie la Sala Palatului), evoluand in cel mai reprezentativ spectacol al companiei intitulat, „España Baila Flamenco”.

De aceeasi productie scenica se vor putea bucura si iubitorii de flamenco din tara, caci membrii Ballet Flamenco de Madrid  vor parcurge traseul unui turneu national ce se va desfasura astfel: Iasi – 1 aprilie, Piatra Neamt – 2 aprilie, Bacau – 3 aprilie, Galati – 4 aprilie si Constanta – 5 aprilie.

E vorba de un spectacul care ne poartă prin folclorul și cultura latino-americane, prin interpretarea celor mai reprezentative piese precum “Poetas”, “Sarasate” de Isaac Albeniz, numeroase tangouri și soleás dar și multe altele. 90 de minute pentru a vă bucura de o perspectivă imaginativă și inovatoare.
In frutea distributei, figura emblematica a dansului flamenco Sara Lezana, va putea fi admirata in cadrul reprezentatiei de la Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu